Πολιτική επιστροφών

Διαδικασία επιστροφής

Eχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσετε, αζημίως και χωρίς να υποχρεούστε να μας γνωστοποιήσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την επιστροφή των προϊόντων, εντός δεκατέσσερις (14) ημερών από την ημερομηνία που θα τα παραλάβετε. Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων καθώς παρακρατειτε και το ποσό αποστολής των προιοντων.

εξαιρουνται τα εποχιακα ειδη οπως λαμπαδες οπου αλλαγη μπορει να γινει 10 μερες πριν το πασχα. Οπως και τα εποχιακα ειδη γουρια χριστουγεννιατικα οπου αλλαγη μπορει να γινει 10 μερες πριν την πρωτοχρονια

Παρακαλώ σημειώστε ότι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον:
1. Επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο τηλ 2105620050
2. Το προϊόν δεν έχει φορεθεί περαιτέρω της δοκιμής
3. Οι ετικέτες του προϊόντος δεν έχουν αφαιρεθεί ή καταστραφεί με οποιονδήποτε τρόπο
4. Δεν έχουν αφαιρεθεί κομμάτια απο το προιον (πχ από το μπρασελέ του ρολογιού ) ή δεν έχει γίνει οποιουδήποτε είδους τροποποίηση.
5. Επιστραφούν όλα τα συνοδευτικά του προϊόντος όπως το κουτί, η εγγύηση, τα εγχειρίδια λειτουργίας και η απόδειξη αγοράς, καθώς όλα τα παραπάνω αποτελούν μέρος τους προϊόντος
6. Εάν το προϊόν συνοδεύται από δώρο, θα πρέπει να επιστραφεί μαζί με το προϊόν
7. Μας αποστείλετε τα προϊόντα μέσω ταχυμεταφορικής κατοπιν συννενοησης

Παρακαλώ φροντίστε η συσκευασία της αποστολής να είναι ασφαλής έτσι ώστε να μην προκληθεί κάποια φθορά κατά την μεταφορά του.
Σας ενημερώνουμε ότι το kalliopisilver.gr. δεν φέρει την ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής του προϊόντος κατά την μεταφορά της επιστροφής.  Σας ενημερώνουμε ότι το kalliopisilver.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχών βλάβες και φθορές των προϊόντων μετά την χρήση τους και σε καμιά περίπτωση δεν υποχρεούται σε αντικατάσταση. Για την αντικατάσταση και οποιαδήποτε μορφής επισκευή προϊόντων, αρμόδια είναι μόνο η ίδια η αντιπροσωπεία. Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών μας, η εταιρεία μας αναλαμβάνει την μεταφορά και παραλαβή προς επισκευή προϊόντων προς και από την εκάτοστε αντιπροσωπεία. Σε αυτή την περίπτωση τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τους πελάτες μας.

ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Ακύρωση παραγγελίας γίνεται δεκτή μόνο για όσο διάστημα η παραγγελία βρίσκεται σε στάδιο επεξεργασίας κατοπιν τηλεφωνικης επικοινωνιας στο τηλ 2105620050. Εφόσον υπάρξει ακύρωση παραγγελίας σε οποιοδήποτε άλλο στάδιο επιβαρυνεστε με την αξια αποστολης και επιστροφης του προιοντος. 

Παραγγελίες που παραμένουν στο στάδιο επεξεργασίας για 5 ημερολογιακές ημέρες ακυρώνονται και δεν είναι πλέον σε ισχύ. 

Essential SSL