Πληροφορίες Αποστολής

Πληροφορίες αποστολής

 

Τρόποι Αποστολής:

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή, αποστέλλουμε τις παραγγελίες σας την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα με εταιρεία ταχυμεταφορών 

Οι αποστολες γινονται με courier ACS ΚΑΙ ΕΛΤΑ
Ο χρόνος παράδοσης για αποστολές εντός Ελλάδας κυμαίνεται από 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες ενώ για αποστολές εξωτερικού εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης ο χρόνος παράδοσης κυμαίνεται από 3 έως 7 εργάσιμες ημέρες.
* Οι παραπάνω χρόνοι παράδοσης μπορεί να διαφοροποιηθούν ανάλογα με τις συνθήκες και τη διαθεσιμότητα των εμπορευμάτων ιδιαίτερα σε περιόδους που οι αντιπροσωπείες παραμένουν κλειστές.
* Αν και οι διαθεσιμότητες των προϊόντων ενημερώνονται καθημερινά, το kalliopisilver.gr δε φέρει ευθύνη σε περίπτωση που οι προμηθευτές του δεν έχουν ενημερώσει έγκαιρα για έλλειψη ή κατάργηση των προϊόντων τους.
* Στην περίπτωση που υπάρχει κάποια καθυστέρηση στην παράδοση της παραγγελίας σας, θα σας ενημερώσουμε τηλεφωνικώς ή μέσω e-mail
* Για προϊόντα που είναι σε ειδική τιμή ζητείται προκαταβολή και τηρείται σειρά προτεραιότητας λόγω μεγάλου όγκου παραγγελιών όπου ενδέχεται να προκύψουν και επιπλέον καθυστερήσεις από τις αναγραφόμενες ημέρες διαθεσιμότητας.

 

Κόστος αποστολής:

Οι παραγγελίες άνω των 40 Ευρώ δεν επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής για δέματα μέχρι δύο κιλά. 
Οι παραγγελίες κάτω των 40 Ευρώ επιβαρύνονται με 2,8 Ευρώ για αποστολή στην Αθήνα και 3,80 Ευρώ για αποστολή εκτός Αθήνας. Η χρέωση για κάθε επιπλέον  κιλό ανεξαρτήτως ποσού είναι 1,00€ για την οποία αν προκύψει θα ενημερωθείτε πριν την αποστολή.
Αν επιλέξετε τον τροπο της αντικαταβολης σαν πληρωμή τοτε οι παραγγελίες κάτω των 40 Ευρώ επιβαρύνονται με επιπλεον 2 Ευρώ.

Για παραγγελιες ανω των 120€ δεν υποστηριζεται ο τροπος της αντικαταβολης και θα πρεπει να γινει καταθεση η πληρωμη με πιστωτικη καρτα
ΠΡΟΣΟΧΗ! Για τις πόλεις που δεν υπάρχει έδρα του ταχυμεταφορέα και η παράδοση υπερβαίνει τα 20 χιλιόμετρα από αυτά καθώς και σε ορισμένα απομακρυσμένα νησιά ενδέχεται να υπάρχει επιπλέον χρέωση. Εάν η παραλαβή γίνει από το κατάστημα του ταχυμεταφορέα το οποίο δεν θεωρείται δυσπρόσιτο τότε δεν υπάρχει καμία επιπλέον χρέωση.

 

Essential SSL